کودکی که در روستای میل سفید مفقود شده بود، روز جمعه پیدا شد.
به گزارش خبرنگار نارین، امدادگران شهرستان میبد جسد کودک هشت ساله که حدود دو روز قبل مفقود شده بود را پیدا کردند.
این کودک هشت ساله با نام «دانیال حسینزاده» روز سهشنبه در روستای میل سفید از توابع بخش خضرآباد شهرستان اشکذر در استان یزد مفقود شده بود و ظهر جمعه ۹ آبان ماه با کمک عوامل فرمانداری میبد، نیروهای بسیج و انتظامی و امدادگران هلال احمر در هشت کیلومتری منزل مسکونیشان پیدا شد.
گفتنی است عملیات جستجو و پیداشدن این کودک در شهرستان میبد، پس از تماس آشنایان وی با نارینخبر و درخواست پیگیری و بسیج نیروهای امدادی این شهرستان انجام شد که طی تماس با مسوولان اجرایی، این موضوع در دستور کار قرار گرفت.
امدادگران پس از ساعتها جستجو، این کودک را در حالی پیدا کردند که پس از سه روز مفقودی و سرگردانی در مناطق اطراف، جان خود را از دست داده بود.
http://www.narinnews.ir/?p=84987
Thursday, 21 January , 2021