به گزارش نارینخبر؛ «دکتر سید جلیل میرمحمدی میبدی» نماینده مردم میبد و تفت در مجلس شورای اسلامی، واگذاری ۶۰۰ هکتاری زمین احداث شهرک جدید را یکی از مباحث مهم این جلسه خواند و گفت: این شهرک برای ساخت مسکن جوانان و کارگری پیشبینیشده است که قرار شد حداکثر طی یک ماه آینده پس از رفع مشکلات بعضی از ادارات کل در استان، نسبت به واگذاری زمین آن اقدام شود.
وی در ادامه؛ واگذاری زمین برای پارک بانوان، میدان میوه و ترهبار و پایانه مسافربری را دومین موضوع این جلسه عنوان کرد و افزود: قرار شد واگذاری ۳ هکتار برای هرکدام از این طرحها انجام و برای مابقی زمین موردنیاز بررسی لازم انجام و پس از اخذ مجوز از وزارت راه و شهرسازی اقدام شود.
میرمحمدی، خاطرنشان کرد: در خصوص جهش تولید مسکن هم قرار شد زمینهایی که به شهرستان میبد در بیده و مهرآباد الحاق شده است و چه زمینهایی که در دست بنیاد مسکن است تسریع و موانع از پیش رو برداشته شود و مشکل ۱۸ هکتار زمین هم با پی گیری که از سوی نماینده خواهد شد مرتفع شود.
«احسان خواجه رضایی» سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان نیز، اظهار داشت: در مهلتی که مشخص شد قرار شد موارد از سوی راه و شهرسازی پی گیری و بهصورت فصلی گزارش آن و منجر به نتیجه خواهد شد.
این مقام مسئول در پایان، افزود: مواردی هم که نیاز به پی گیری مجدد دارد و یا بعضاً نیاز به ورود نماینده در سطح استانی و ملی دارد هم از ناحیه نماینده تلاش خواهد شد به نتیجه برسد.
Sunday, 3 July , 2022